4

správy

Ako vykonávajú farebné ultrazvukové prístroje operácie údržby?

Prvým aspektom je napájanie.Výber napájacieho zdroja je veľmi dôležitý.Pred zapnutím napájania každý deň skontrolujte stav externého zdroja striedavého prúdu.Napätie potrebné pre tento externý zdroj napájania je stabilné napätie, pretože nestabilné napätie ovplyvní normálne používanie farebného ultrazvukového prístroja.Dokonca spôsobila poškodenie farebných ultrazvukových prístrojov.

Druhý aspekt: ​​Pri používaní stroja v oblastiach s veľkým vonkajším rušením sa odporúča vybaviť stroj čistým napájaním, aby bol stroj chránený pred rušením z napájacej siete alebo iných zariadení.

Tretí aspekt: ​​Pravidelne kontrolujte a čistite napájací kábel a zástrčku stroja.Ak je potrebné stroj často premiestňovať, skontrolujte ho podľa frekvencie.Ak zistíte, že je napájací kábel poškodený alebo je zástrčka zdeformovaná, prestaňte ho používať, aby ste predišli zraneniu.

Štvrtý aspekt: ​​Venujte pozornosť údržbe vzhľadu.Po vypnutí napájania stroja vyčistite kryt stroja, klávesnicu a obrazovku displeja mäkkou vlhkou handričkou.Ťažko čistiteľné časti je možné čiastočne vyčistiť lekárskym liehom.Nepoužívajte chemické tekutiny, aby ste nepoškodili puzdro a nepoškodili silikónový kľúč.

Vyššie uvedené je krátky úvod do opatrení údržby farebného ultrazvukového prístroja.Pochopenie týchto opatrení údržby môže operátorovi umožniť lepšie používať a chrániť farebný ultrazvukový prístroj a je tiež veľmi užitočné predĺžiť životnosť farebného ultrazvukového prístroja.


Čas odoslania: 17. februára 2023